top of page
Foto park - Systemische Mediation.jpg

Kies je voor strijd of kies je voor geluk?

Blijf je hangen in het verleden of ben je klaar voor de toekomst?

Ben je bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf?

Ben je bereid om kwetsbaar te zijn?

 

Onze klanten staan bewust in het leven, kiezen voor persoonlijke groei en wijze keuzes die versterkend zijn voor alle betrokkenen. Met deze mensen gaan we vol passie en expertise een efficiënt en transformerend proces in!

Systemisch Mediation pakket

Wij hebben een all-in pakket gemaakt, waarin zowel juridisch als emotioneel alle zaken zorgvuldig en in de diepte worden opgelost. Dit doen we op een locatie waar rust heerst en in alle veiligheid het proces zich kan ontvouwen. Resultaat is dat er in een korte tijd heel veel bereikt wordt, met de juiste zaken op het juiste moment. Eerst moeten de 'relationele dynamieken' helder en uitgesproken zijn, zodat daarna alle praktische en juridische onderwerpen efficiënt kunnen worden afgewikkeld. Ons systemische mediation pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • Intakegesprek: Samen gaan we in gesprek om te inventariseren of we met elkaar tot een gezamenlijk doel kunnen komen waar we allemaal onze verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Ons doel is altijd om te komen tot een goed afscheid van de relatie en gezond ouderschap. Deze zaken vragen een bepaalde mate van bewustwording van onze klanten. Het intake gesprek vindt plaats op het kantoor van Angelique Nuijten.

  • Individuele coaching: Beide deelnemers krijgen een individuele systemische coaching van Katinka Manders op locatie van Nuri.nu. Dit is belangrijk om vooraf al inzicht te krijgen in ieders individuele dieper liggende aandeel in de scheiding.

  • Twee dagen intensieve Systemische Mediation onder begeleiding van Angelique Nuijten, een gespecialiseerd mediator en Katinka Manders, een gespecialiseerde systemische coach. Deze twee dagen vinden plaats op een unieke locatie, waar de sfeer zodanig goed is dat dit het proces optimaal kan versterken en men ook de rust en ruimte vindt voor het emotionele proces.

  • Convenant, ouderschapsplan en het voeren van de gerechtelijke procedure. Dit wordt verzorgd door Angelique Nuijten.

  • Een dag bespreken en ondertekenen juridische documenten. Dit vindt plaats op het kantoor van Angelique Nuijten.

  • Terugkomdag. Dit vindt plaats op een nog nader te bepalen locatie. Het doel van deze dag is om alles goed af te ronden. Voelen en ervaren of alles 'rond' is. 

  • Afwikkeling pensioen

  • Inclusief griffierechten

 

Bovenstaand pakket wordt aangeboden voor € 13.950,00 inclusief btw per persoon*. 50% te betalen voor aanvang van het traject, 35% te betalen na ondertekenen van het convenant en 15% te betalen na de terugkomdag. 

 

De ervaring leert dat samen zoeken naar een oplossing sneller, goedkoper en minder stressvol is. Bij een gemiddelde eenzijdige echtscheidingsprocedure kunnen de kosten snel oplopen tot ruim € 35.000,00 (inclusief btw) per persoon en is er aan het einde van de rit vrijwel niets bereikt, alleen maar het in stand houden van strijd.

 

Wij kiezen er bewust voor om niet mee te gaan in het 'oude denken' en in het belang van de kinderen en de generaties die daarna zullen volgen het anders te doen. Een crisis heeft invloed op alles: op jezelf, maar ook op je omgeving, op je werk, op je vriendschappen, op je toekomstige relaties en niet in de laatste plaats op je kinderen. Kinderen in echtscheidingssituaties ontwikkelen zich minder goed, hebben een lager zelfbeeld, gaan moeilijker sociale contacten aan en hebben mindere carrièrekansen. Het is voor deze kinderen en het gehele gezinssysteem dat wij vol passie onze expertise inzetten.

* vraag naar de voorwaarden

Contact

Benieuwd naar de ervaringen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

+31 6 15348348 - Angelique Nuijten

+31 6 46245251 - Katinka Manders

bottom of page